Kerkoj te punesohem si
mesuese. Si me poshte kriteret qe ofroj:

· Mosha -> 45 vjec

· Arsimi -> i larte

· Eksperienca ne arsim -> 25 vjet

· Disponibiliteti -> full time (nga e hena ne te shtune)

. Zona -> Tirane

Info te tjera :

Kam eksperience 25 vjecare si mesuese ne institucione shkollore publike.

Kerkoj te punesohem si mesuese e ciklit te ulet ose dhe per femijet e parashkollorit

Te interesuarat te kontaktojne agjensine ne kontaktet e meposhtme: