Kerkoj te punesohem si
mesuese. Si me poshte kriteret qe ofroj:

· Mosha -> 45 vjec
· Arsimi -> i larte
· Eksperienca ne arsim -> 25 vjet
· Disponibiliteti -> full time (nga e hena ne te shtune)
. Zona -> Tirane

Info te tjera :

Kam eksperience 25 vjecare si mesuese ne institucione shkollore publike.
Kerkoj te punesohem si mesuese e ciklit te ulet ose dhe per femijet e parashkollorit

Te interesuarat te kontaktojne agjensine ne kontaktet e meposhtme: