Kerkoj te punesohem si
mesuese e ciklit te ulet
.

S
i me poshte kriteret qe ofroj:

·
Mosha -> 25 vjec

·
Arsimi -> i larte ( mesuesi, cikli i ulet)

·
Gjuha e huaj -> italisht/anglisht

·
Eksperienca -> Kam punuar si mesuese e ciklit te ulet ne shkolle private ( 1 vit), mesuese dhe animatore ne qender sociale ( 3 vjet)

·
Disponibiliteti -> Paradite ( nga e hena ne te shtune)

· Zona ku ofroj sherbimin -> Tirane

Info te tjera : Mosha per te cilen jam perkujdesur ka qene kryesisht nga 7 deri ne 14 vjec.

Pervec ushtrimit te profesionit te mesueses, ne punet pararendese kam bere animacion, pergatitje testesh si edhe ndihmoja femijet e parashkollorit ne detyrat e shtepise.

Te interesuarat te kontaktojne prane agjensise 0672009060