Kerkoj te punesohem si babysitter. Si me poshte kriteret qe ofroj:

· Mosha -> 53 vjec
· Arsimi -> i mesem
· Gjuha e huaj -> italisht/anglisht
· Eksperienca si babysiter -> 4.5 vjet
· Referenca ne familjet qe kam punuar -> Po ( mund te vendoseni ne kontakt me familjet ne te cilat kam ushtruar sherbimin per te marre feedback)
· Kualifikime ne fushen e perkujdesjes -> Certifikate babysitteri dhe Kujdestari ndaj te moshuarve
· Disponibiliteti -> Paradite ( nga e hena ne te shtune)
· Zona ku ofroj sherbimin -> Tirane

Info te tjera :

Mosha per te cilen jam perkujdesur ka qene kryesisht nga 1 deri ne 3 vjec, por gjithashtu kam ofruar perkujdesje edhe per femijet e parashkollorit.
Arsyeja e largimit nga puna e meparshme eshte emigracion i familjes dhe ne asnje rast nuk jam pezulluar nga puna per mungese profesionalizmi.
Te interesuarat te kontaktojne agjensine ne kontaktet e meposhtme: