Bej riparime nga me te ndryshmet punoj hidraulik, bojaxhi, saldator,bahcevan ,shofer,furnitor,teknik audio ne mixer salle konferencash,kameraman dhe interesohem per nje vend pune si mirmbajtes ne ndonje istitucion, ambasade , hotel ose qender tregtare nr kontakti

Cel. : 0689028829