Shes Mobilje Zyre (Dy Tavolina te pershtatshme pune(te medha)+2 karrige dhe nje kend te vogel per pritje klientesh). Dy muaj te perdorura.

Nr Tel
0692706025

Tel. : 0692706025

Cel. : 0692706025