BELLISTER CALL ALBANIA, KERKOJME IT

Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon IT


Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:

- Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze
- Eksperienca te meparshme ne call center si IT
- Te kete njohuri te mira te sherbimeve per help-desk, mirembajtjen e rrjeteve te internetit etj.


Ofrojme:

- Sistem pagese nder me konkuruesit ne treg
- Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar
- Staf profesional dhe ambiente pune bashkohoreKandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen e E-mail :

Email: hr.rekrutime@gmail.com
Cel: 0682050005

Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri:  bellister.jpg
S: 53
Madhesia:  34.6 KB