BELLISTER CALL ALBANIA, KERKOJME OPERATORE PER SHERBIMIN INBOUND NE GJUHEN ITALIANE
RROGA BAZE 54 000 LEK + BONUSE DERI NE 500 EURO


Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon Operatore te gjuhes Italiane

Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:
- Njohuri shume te mira te gjuhes Italiane
- Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze
- Disponibilitet ne orar 6 ore ose 12 ore

Ofrojme:
- Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore
- Fleksibilitet Orar; part time ose full time
- Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar
- Staf profesional dhe ambiente bashkohore

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen:

Email: hr.rekrutime@gmail.com

Tel. 0682050005