SPOT MT, eshte nje kompani qe operon me trading online ne tregjet financiare po kerkon per te rinj qe flasin Italisht, Spanjisht ose Gjermanisht per pozicionin Sales Representative.

Kerkohen:

- persona te motivuar dhe me vetebesim
- te orientuar drejt arritjeve te qellimeve te kompanise
- aftesi te mira ne shitje, i vendosur
- aftesi per te punuar ne grup
- persona qe kane eksperienca te meparshme ne shitje dhe qe flasin mire Italisht, Gjermanisht ose Spanjisht
- Kane avantazh personat qe kane punuar me pare ne shitje

Ofrohet:

- mjedis pune i qendrueshem me page baze dhe me bonuset me te larta ne treg
- mundesi te shpejta ne promovim
- trajnimi dhe edukimi ofrohet nga kompania
- kontrate pune e rregullt e bazuar ne Kodin e Punes

Nqs jeni i/e interesuar per t`iu bashkuar kompanise tone dergoni CV tuaj ne :hr.mt@spot-mt.com ose na kontaktoni ne nr: 0697078226


Cel. : 0697078226