Shitet biznesi i Solarit "Miami Sun"- Ne zemer te Bllokut.

Klientele e rregullt e krijuar prej 12 vjetesh. Solari "Miami Sun" eshte hapur ne vitin 2004 dhe ka qene qendra e pare e solarit ne shqiperi.

Ambjenti 110 m2

Qender solari _me 4 makineri solari gjermane me llampa 180 wat.Secila makineri e pajisur me kompiuter per rregjistrimin dhe kontrollimin e seancave.
Estetike _ dhome estetike me aparat avulli, krevat estetike/masazhi, aparat dylli me 3 fisheke, aparat dylli me vaskete, vaskete pedikyri
Parukeri_ambjent parukerie me 2 poltrona, lavatest, pasqyre murale e madhe, raft boje, ekspozitor xhami, tavoline per thonjte, karrel, aparat/kaskete permanenti, rafte te vegjel, vegla pune te kompletuara
Recepsion_raft ekspozitor, kompiuter, kamera sigurie, karrige+tavolina per pritje te klienteve
Staf i specializur :eksperince disa vjecare ne fushen e solarit dhe estetikes.

Sigurojme keshillim dhe asistence teknike.

Cmimi total : 30,000 euro (tridhjet mije euro)

Biznesi shitet per arsye te angazhimeve ne fusha te tjera profesionale. Per cdo pyetje dhe sqarim tjeter mund te kontaktoni ne 0694050041

Adresa: Rruga Nikolla Tupe, Ne zemer te Bllokut.

Cel. : 0694050041