Kerkohet Ortak Biznesi ne Restorant ne qytetin e Leipzig, Gjermani. Restoranti ndodhet ne qender te qytetit, ne vendin i cili eshte me i frekuentuari nga kembesoret, banoret dhe turistet.
Personi duhet te kete dokumenta te rregullta europiane dhe nuk eshte e nevojshme per kapital apo shume monetare.

Per informacione te metejshme kontaktoni ne nr e tel : +49 1525 3616069 (whatsapp/Viber)

Tel. : +49 1525 3616069