Oferta te ndryshme punesimi ne

Britanine e Madhe.


Nje mundesi e re per te gjithe ata studente ose jo qe duan te shtojne aftesite e tyre ne fusha te ndryshme ne Britanine e madhe.

Oxford English Center mundeson oferta te ndryshme punesim per te gjithe ju qe kerkoni ti shtoni me shume shance karrieres suaj.


Nje nga agjensite me te medha te punesimit ne Angli dhe jo vetem,ju mundeson te aplikoni tani dhe te kerkoni punen tuaj te preferuar.
Per te gjithe ata qe jane te interesuar te punojne ne Britanine e Madhe ju lutemi mos hezitoni, mundesia eshte tani.

Oxford English Center eshte nje kompani qe ka nje network te gjere me shume kompani te fushave te ndryshme ne Angli.
Ne ju mundesojme :

- Procedura te lehtesuara,
- Trajnime
- Studime te niveleve te ndryshme
- Punesim ne kompani prestigjoze

Vende te lira pune :

Inxhinier
IT
Doktor
Infermiere
Arkitekte
Ekonomist
Agjente Marketingu
Hoteleri
Sociologe Etc.

Mirepresim Cv-te tuaja ne anglisht te bashkangjitura me foto, ne adresat tone elektronike:
RH@oxford-english-centre.co.uk.

Ju lutem kontaktoni me agjentin tone dhe kerkoni informacion me te detajuar.

www.oxford-english-centre.co.uk