B&B HAIR STYLE-TIRANE, ALBANIA OFRON KURSE PROFESIONALE NE:

PARUKERI, ESTETIKE, THONJ-NAILS ART, PARUKIER-BERBER, QERPIKE PERMANENT, VETULL TATOO,
VETULL ME FIJE E SFUMIM (MICROBLANDING) QERPIKE LIFTING BOTOX PERMANENT *VLV*

KURFSET ME TE REJA NE SALLON: TRAJNIME PER SPECIALITETE TE VECANTA, NE FYTYRE DHE TRUP, ME SPECIALISTE TE MIRFILLTE TE KESAJ FUSHE

1- HYALURON-PEN
2- DERMAPEN
3- PLAZMA-PEN
4- PRP (PLAZMA)
5- PILING KIMIK
6- MEZOTERAPI (TRUP +FYTYRE)
7- DERMAROLL ME SHOQERIME PRO
DUKTESH

1- Parukerie 1-3-6 mujore 15000 lek/muaJ
2- Estetike 1-3-6 mujore 20000 lek/muaj
3- Thonj-Nails Art 1-2 mujore 25000 lek/muaj
4- Parukier-Berber 3-6 mujore 20000 lek/muaj
5- Qerpike permanent 1 javor 25000 lek
6-Vetull me Fije (MICROBLANDING) dhe Vetull me Sfumim 1 javor 40000 lek
7- QERPIKE*VLV* EYELASH LIFTING, BOTOX, PERMANEN ME DOKUMENT NJE JAVOR CMIMI 25000 LEK

KURSET ZHVILLOHEN EDHE INTENSIV EDHE INDIVIDUAL

Cmimet ndryshojne per keto kurse me 5000 lek plus per cdo muaj kursi

VINI RE

Kurset 6 mujore per Parukeri dhe Estetike, perfitojne SHTESE NJE KURS TJETER FALAS, ose ulje nga OFERTAT

1-Parukeria perfiton: Kursin e Estetikes - (DEPILIMET)

2-Estetika perfiton: Kursin e Parukerise - (KREHJET E THJESHTE

4-KURSANTET QE REGJISTROHEN EDHE PER PARUKERI, EDHE PER ESTETIKE - (PERFITOJNE FALAS KURSIN E THONJEVE)


PAGESA:

-2 MUAJ NE RREGJISTRIM DHE PJESA TJETER CDO 2 MUAJ NE FILLIM TE TYRE
-PAGESA TOTALE NE MOMENTIN E RREGJISTRIMIT, 5 - 10 % ULJE PER GJITH VLEREN E KURSIT, ME KOHEZGJATJEN MBI 3 MUAJ -VINI RE: (KJO ULJE PER PEIUDHA TE NDRYSHME KOHORE BRENDA VITIT USHTRIMOR)


DOKUMENTACIONI PER REGJISTRIM:

A-KARTE IDENTITETI TE FOTOKOPJUAR NGA TE DYJA ANET
B-DOKUMENTIN E SHKOLLES QE KA MBARUAR
C-4 FOTOGRAFI PER DOKUMENTA
D-VERTETIM NGA BASHKIA OSE KOMUNA SI BANOR LAGJEVE

KURSET JANE TE LICENSUARA E TE MIRATUARA:

KURSANTET PAISEN ME CERTIFIKATE DHE DESHMI TE NJOHUR NGA MINISTRIA E MIREQENJES SOCIALE DHE RINISE
SI EDHE QENDRA KOMBTARE E LICENSIMIT

1-KURSET FILLOJNE NE MUAJN SHTATOR-TETOR 2019 NGA DATA 10-TE E NE VAZHDIM PER KURSANTET E RREGJISTRUAR

2-RREGJISTRIMET VAZHDOJNE NE CDO KOHE GJATE GJITHE PERIUDHES 2019-2020

3-KURSANTET FILLOJNE E VAZHDOJNE KURSET PO KESHTU, GJATE GJITHE VITIT, USHTRIMOR SHKOLLOR 2019-2020

4-RREGJISTRIMET VAZHDOJNE, DHE KURSET FILLOJNE MENJEHERE, PER ATO KURSANTE QE KERKOJNE TE PERSHPEJTOJNE KOHEN, JANE INTENSIV, JANE INDIVIDUAL


KOMUNIKO:

Cel. 0692710586, 0682419617
Email. hairstylebb@gmail.com
B&B Hairstyle-Tirane, Albania

Nipti. L52011028P

VINI RE! VINI RE!

Here pas here ketu, dalin OFERTA per KURSET, mos i humbisni leximet me ne:

PER TE GJITHE NXENESIT DHE STUDENTET, QE GJATE PUSHIMEVE VERORE KERKOJNE TE ATESTOHEN PER NJE KURS PROFESIONAL PRANE NESH, CMIMET E KURSEVE PER KETE KATEGORI TE RINJESH, VARIOJNE ME 30% ULJE NE VLERE TOTALE, PER KURSET AFATSHKURTER 1 JAVOR DERI NJE MUAJOR

FALEMINDERIT!