B&B HAIR STYLE-TIRANE, ALBANIA OFRON KURSE PROFESIONALE NE:


PARUKERI, ESTETIKE, THONJ-NAILS ART, PARUKIER-BERBER, QERPIKE PERMANENT VETULL TATOO


1-
Parukerie 1-3-6 mujore 15000 lek/muaJ
2- Estetike 1-3-6 mujore 20000 lek/muaj
3- Thonj-Nails Art 1-2 mujore 25000 lek/muaj
4- Parukier-Berber 3-6 mujore 20000 lek/muaj
5- Qerpike permanent 1 javor 20000 lek
6-Vetull Tatoo 1 javor 40000 lek


KURSET ZHVILLOHEN EDHE INTENSIV EDHE INDIVIDUAL

Cmimet ndryshojne per keto kurse me 5000 lek plus per cdo muaj kursi

VINI RE

Kurset 6 mujore per Parukeri, Estetike dhe Thonjte 2 mujore perfitojne SHTESE NJE KURS TJETER FALAS ose ulje nga ofertat

1-Parukeria perfiton: Kursin e Estetikes - (DEPILIMET)

2-Estetika perfiton: Kursin e Parukerise - (KREHJET E THJESHTA)
3-Thonjte 2 mujore perfitojne: Kursin e Estetikes - (DEPILIMET)

4-KURSANTET QE REGJISTROHEN EDHE PER PARUKERI, EDHE PER ESTETIKE - (PERFITOJNE FALAS KURSIN E THONJEVE)


PAGESA:

-2 MUAJ NE RREGJISTRIM DHE PJESA TJETER CDO 2 MUAJ NE FILLIM TE TYRE
-PAGESA TOTALE NE MOMENTIN E RREGJISTRIMIT, 5 - 10 % ULJE PER GJITH VLEREN E KURSIT, ME KOHEZGJATJEN MBI 3 MUAJ -VINI RE: (KJO ULJE PER PEIUDHA TE NDRYSHME KOHORE BRENDA VITIT USHTRIMOR)


DOKUMENTACIONI PER REGJISTRIM:

A-KARTE IDENTITETI TE FOTOKOPJUAR NGA TE DYJA ANET
B-DOKUMENTIN E SHKOLLES QE KA MBARUAR
C-4 FOTOGRAFI PER DOKUMENTA
D-VERTETIM NGA BASHKIA OSE KOMUNA SI BANOR LAGJEVE

KURSET JANE TE LICENSUARA E TE MIRATUARA:

KURSANTET PAISEN ME CERTIFIKATE DHE DESHMI TE NJOHUR NGA MINISTRIA E MIREQENJES SOCIALE DHE RINISE
SI EDHE QENDRA KOMBTARE E LICENSIMIT

1-KURSET FILLOJNE NE MUAJN SHTATOR-TETOR 2018 NGA DATA 10-TE E NE VAZHDIM PER KURSANTET E RREGJISTRUAR

2-RREGJISTRIMET VAZHDOJNE NE CDO KOHE GJATE GJITHE PERIUDHES 2018-2019

3-KURSANTET FILLOJNE E VAZHDOJNE KURSET PO KESHTU, GJATE GJITHE VITIT, USHTRIMOR SHKOLLOR 2018-2019

4-RREGJISTRIMET VAZHDOJNE, DHE KURSET FILLOJNE MENJEHERE, PER ATO KURSANTE QE KERKOJNE TE PERSHPEJTOJNE KOHEN, JANE INTENSIV, JANE INDIVIDUAL DHE NE GRUP


KOMUNIKO:

Cel. 0692710586, 0682419617
Email. hairstylebb@gmail.com
FB. B&B Hairstyle-Tirane, Albania

Nipti. L52011028P

VINI RE! VINI RE!

Here pas here ketu, dalin OFERTA per KURSET, mos i humbisni leximet me ne.

OFERTE SPECIALE:

2 (DY) KURSE INTENSIVE INDIVIDUALE 2 JAVORE: PER THONJ XHEL DHE QERPIKE PERMANENT 500 EURO

FALEMINDERIT!