Kristofor Kolombi fillon klasat per gjuhen Turke per fillestare dhe mesatare, me profesore te kualifikuar me mesimdhenie.

Ju ofrojme metodologji bashkekohore dhe staf te kualifikuar.Na telefononi per me shume informacion.
044310813 / 0696710513
Ju mirepresim!