kliko
+ publiko njoftimin/oferten!

 1. Standart Tirane, tender Ftese per Oferte

  NJOFTIM PER TENDER

  Tirane me, 26.07.2016


  Ju njoftojmė se shoqata “SOS-fshatrat e Fėmijėve Shqipėri”, ka hapur ftesėn pėr ofertė me Objekt:

  Riparime te ndryshme ne godinat dhe ambientet e SOS-Fshatit te Femijeve Tirane:


  1. Lyerjen e plote te ambjenteve te brendshme te disa vilave (shtėpive familje) nė SOS Fshatin e Fėmijėve Tiranė.


  1. Riparim, suvatim fasade dhe lyerje me boje hidroplastike cilesia e pare.
  2. Rikonstruksioni i 2 Tualeteve te nje Shtepie.
  3. Riparime te ndricuesve ne ambientet e jashtme ne SOS Fshatin e Fėmijėve Tiranė.
  4. Riparimi i sistemit hidraulik ne kuzhinen e 3 shtepive familje.



  Fondi Limit: 3,095,833 (Tremilion e nentedhjete e pese mije e teteqind e tridhjetet e tre) lekė pa TVSH.

  1-Autoriteti Kontraktor

  SOS-Fshatrat e Fėmijėve, Zyra Nacionale,
  Adresa: Rruga: ”Herman Gmeiner”, Sauk, Tirane

  5- Data e zhvillimit tė tenderit:

  SOS-Fshatrat e Fėmijėve, Zyra Nacionale
  Adresa: Rruga: ”Herman Gmeiner”, Sauk, Tirane
  Data: 08.08.2016 Ora: 12:00

  Detajimet e specifikimeve teknike te tenderit i gjeni online ne website www.soskd.org.al
  si dhe te www.njoftime.com
  dokumenti bashkangjitur dokumenti bashkangjitur


  SOS-Fshatrat e Fėmijėve, Zyra Nacionale,
  Rruga: ”Hermann Gmeiner”, nr.5, Sauk, Tirane, P.O.1524.

  info@soskd.org.al
  www.soskd.org.al