1. Standart Boje Antivegjetative, Cecchi, NAUTILUS Self Polishing, Veneziani Rafaello dhe STOPPANI

  Marine.al,
  ACS Marine- Durres


  OFRON !!!

  Boje Antivegjetative :


  1. STOPPANI 2.5 LT, 0.75 LT
  2. NAUTILUS Self Polishing 2.5 LT
  3. Veneziani Rafaello 2.5 LT


  Boje antivegjetative per lyerjen e kallumes , ( Boje fundi )
  Si per barka peshkimi , veliera, barka me motorr, skafe shpejtesie.  Web: www.marine.al
  Email:info@marine.al
  Adresa : L.6, Rr. "Shoqeria Bashkimi" Durres, Prane Kopshtit "Sotir Noka"
  Cel. : +355694024310
  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: stoppani-65.876.11-name-20.jpg
S: 387
Madhesia: 44.1 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: 2016-05-22_00014.jpg
S: 249
Madhesia: 40.1 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: veneziani-marine al .jpg
S: 146
Madhesia: 9.9 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Cecchi.jpg
S: 143
Madhesia: 15.9 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: IMG_6097.PNG
S: 811
Madhesia: 45.9 KB    www.marine.al
  info@marine.al

  Cel. : +355694024310