Zona/Rruga : Bllok, buze rruge

Zona/Rruga : Bllok

Shitet biznesi i nje pastrimi kimik ne Qender te Bllokut
Biznesi shitet me te gjitha pajisjet, makinerite bashkekohore.
Qeraja 460 euro/muaj sebashku me tatmin mbi fitim
Ka siperfaqe 40 m2 dhe ndodhet ne nje nga zonat me te mira te Tiranes
Makinerite jane gjermane te reja te firmes " SCHUTECH"
Biznesi shitet 25.000 euro ose nderrohet me nje apartament ne nga Fresku, Unaza e re