Kryejm rikonstruksjone te ndryshme ndertimi ne shtepia te vjetra ne apartamente dhe dyqane dhe i ktheim ato ne gjendje shume te mire per te banuar japim shpejtesi dhe garanci per keto punimekemi punuar keto lloi punesh ne Itali dhe Greqi, bejme dhe rregullime oborresh si shtrime me pllaka guri dekorative veshje me gure rregullime lulishtesh etj Disponoim mjetet e duhura per keto lloi punimesh si dhe nje grup pune te kualifikuare,PetritiCel. : 0685026415