Jemi nje cift nga shqiperia dhe duam te punesohemi ne gjermani ne ndonje restorant grek ne kuzhine. Preferojme qe pronari te jete shqiptar ose dhe grek. Dhe te jete i gatshem te na siguroje vendbanim garanci pune dhe nje kontrate per nje periudhe te gjate kohe. Theksojme se kemi njohuri shum te mira te ketij pozicioni dhe jemi te afte te bashkepunojme ne grup. Per cdo informacion tjeter na kontaktoni ne adresen me poshte ose nr.cel.0694781891 dhe 0694781890


Adrese imaili. adamari39@gmail.com