1. Standart Durres, ofroj Aksesore dhe Pjese Kembimi Per mjete Lundruese  Marine.al,
  ACS Marine- Durres

  Ofron :

  Aksesore dhe Pjese Kembimi Per mjete Lundruese

  -Rezine Epoksi. cilesi e larte. (Per riparime te ndryshme, ndertime nga e para, Kallafatim.)
  -Stuko pluhur per Rezine ,
  -Stukoper Pluhur per Drrurin dhe konpesate marine.. (Materiale shtese qe bashkveprojne me rezinen per te dhene veti te ngjashme sipas materiatil ku aplikohen. )
  -PLUHUR SHTESE, A20 , PERZIERES ME REZINÉN PER TE DHENE NJE PRODUKT Anti Osmosi.
  -Stuko EpOKSI.


  -Boje bikomponente (
  POLIRETAN) per siperfaqe druri, rezine, hekuri.
  -Primer bikomponente.
  per siperfaqe druri, rezine, hekuri.

  -Boje Antivegjetative te Prodhuesve te ndryshem, Veneziani, Stoppani, Cecchi.
  -Primer Per Boje Antivegjetative
  .

  -Boje per lyerje Sentine.
  -Boje Temperature akrilik per lyerje Motorresh diesel Marine.


  Aksesore te ndryshem per barken, Skafin.

  Ndricim per Mjete lundruese.

  Pompa Sentine.
  Galixhante sentine.
  Galixhant per serbrator karburanti.
  Manometra te Ndryshem.
  Bokulla, Sistemi Aks-Linje.
  Gameta, Bova ankorimi.
  Zink Per timone, zinkper aks.  Web: www.marine.al
  Email:info@marine.al
  Adresa : L.6, Rr. "Shoqeria Bashkimi" Durres, Prane Kopshtit "Sotir Noka"
  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Marine.al.jpg
S: 1707
Madhesia: 60.4 KB  


  www.marine.al
  info@marine.al

  Cel. : +355694024310