Kam kryer nje vit ne fakultetin e gjuheve te huaja ne Tirane: dega anglisht dhe letersi.
Kam mbaruar kursin 6-mujor ke Harry Fultz per rrjeta kompjuterike.
Kam studiuar nje semester ne Amerike ne Alvin Community College;dega Informatike.

Kam kryer perkthime te shumta ne Internet ne fushat e shkences,teknologjise dhe informatikes.Per me shume informacion mund te shihni profilin tim ne LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/albi-ndoni-a8826816/

Albi
bluealbi@hotmail.com