Jeni te interesuar te krijoni dhe te shfaqni artin tuaj ne menyre qe te gjithe te shohin dhe t'iu perkrahin JU?
Fine Arts Division , eshte nje nga akademite dhe Event-organizueset me te reja ne fushen e artit dhe eventeve ne Shqiperi.
Ne menyre qe te perhapim nje argetim me te mire, me te larmishem dhe me profesional ,ne menyre qe te vendosim nje buzeqeshje sado te vogel ne fytyren e cdo njeriu,
kerkojme te zgjerojme stafin tone te artisteve dhe organizuesve te eventeve te ndryshem.

Fine Arts Division kerkon :

-Makeup Artist me apo pa eksperience.


Apliko tani per te qene pjese e stafit me te ri e me te madh ne Shqiperi per Event-Organizime.
Dergo email ne : fineartsdivision@gmail.com .


Ju presim!
Ju Faleminderit!