Hotel Baron kerkon nje punonjes ne profilin e Kamarierit/res.

Personi duhet te jete korrekt dhe i pergjegjshem per punen qe do marre persiper.

Kerkohet te zoteroj mire gjuhen Angleze pasi hoteli kryesisht punon me klient te huaj!

Orari i Punes 15:00 deri 23:00!

Paga Neto ne Banke 25.000 Lek

Preferohet te jete me Banim ne zonen e Sauk!

Te interesuarit te dergojne cv ne info@hotelbaron.al

Ose te na kontaktojne ne numrat e meposhtem:

Hotel Restaurant Baron
Rruga Elbasanit Sauk
Tirane
Tel: 042467649
Mob: 0684007110