Ofrojme asistence ne arredime,si dhe piktura murale, per ambjente te ndryshme familjare, biznese,restorante,kopeshte.Arredim i vecante i dhomave te femijeve,si dhe i ambjenteve te tjera te apartamentit
Per informacione te metejshme kontaktoni ne

arred.deco@gmail.com

Tel : 0672229873