Jam e certifikuar nga MM pėr vlerėsimin e ndikimit nė mjedis dhe rapotet mjedisore.

Ndaj kerkoj ta jap me qira pėr hartimin dhe raportet e VNM-se.

Cel: 066 582 68 62