Ofrohen produkte 100% bimore Herbalife per dobesim, tonifikim,shtim ne peshe, per probleme kardiake dhe diabeti, per shtatzanine etj. Produktet jane amerikane dhe te gjitha te testuara dhe te kontrolluara per te gjitha moshat nga 1-100 vjec.


Paketat (Produktet) per Dobesim fillojne nga 75 Eur ne muaj:

75 Eur Formula 1 + Caj 50 gr.
110 Eur Formula 1 + Caj 50 gr + Proteina.
130 Eur Formula 1 + Caj 50 gr + Proteina + Multivitamin.
135 Eur Formula 1 + Caj 50 gr + Proteina + Mineral Complex. Etj.Paketat (Produktet) per Shtim peshe fillojne nga 90 Eur ne muaj:

90 Eur Formula 1 + Formula 1.
110 Eur Formula 1 + Formula 1 + Multivitamin.
115 Eur Formula 1 + Formula 1 + Mineral Complex. Etj.Paketat (Produktet) per Shtazanine fillojne nga 90 Eur ne muaj:

90 Eur Formula 1 + Mineral Complex + Multivitamin.
120 Eur Formula 1 + Mineral Complex + Aloe Max.
160 Eur Formula 1 + Mineral Complex + Aloe Max + Herbalifeline. Etj.Paketat (Produktet) per Femije fillojne nga 45 Eur ne muaj:

45 Eur Formula 1.
85 Eur Formula 1 + Aloe Simple.Paketat (Produktet) Kardiake fillojne nga 75 Eur ne muaj:

75 Eur Formula 1 + Caj 50 gr.
115 Eur Formula 1 + Caj 50 gr + Herbalifeline.
255 Eur Formula 1 + Caj 50 gr + Herbalifeline + Niteworks. EtjPaketat (Produktet) Diabetike fillojne nga 80 Eur ne muaj:

80 Eur Formula 1 Free + Caj 50 gr.
113 Eur Formula 1 Free + Caj 50 gr + Thermo Giallo.
148 Eur Formula 1 Free + Caj 50 gr + Thermo Giallo + Proteina. EtjPer me shume info ne numrat e poshteshenuar.

Tel. : +355684057199
Cel. : +355698575557