QĖLLIMI KRYESOR I POZICIONIT
Organizimi, planifikimi, koordinimi dhe mbikqyrja e levizjeve te mjeteve te transportit te kompanise .
Organizimi dhe ndjekja e zbatueshmerise se sistemit te parkimit ne Rezidence


DETYRAT & PĖRGJEGJĖSITĖ

1. Realizon hartimin planeve dhe projekteve per rritjen e cilesise se sherbimit dhe punes ne kete sektor
2. Realizon mbledhjen e tė dhėnave dhe merr pjese ne realizimin e analizave te kostove te shpenzimeve dhe te ardhurave te realizuara nga ky lloj sherbimi
3.Krijon dosjet perkatese te dokumentacionit te makinave dhe stafit
5.Mbikqyr gjendjen e makinave dhe ndjek rregullisht proceset e mirembajtjes se tyre
4. Koordinon levizjet e makinave
6. Planifikon dhe organizon sistemin e parkimin per te krijuar hapesirat e pershtateshme per te gjithe banorete Rezidences dhe ambjentet tregetare brenda saj.
5. Ndjek ne terren zbatueshmerine e rregullave te parkimit ne ambjentet e Rezidences


STANDARDET E PUNĖSIMIT
1.Te kete mbaruar te pakten shkollen e mesme mekanike
2- Te kete eksperience pune min. 3 vjet
3- Te njohe shume mire gjuhen angleze.
# Te preferuar rastet e personave qe:
Kane mbaruar inxhinierine mekanike
Kane pervoje ne sektorin e menaxhimit ose planifikimit te transportit.


Jeni te lutur te aplikoni ne adresat:

www.agikons.com
info@agikons.com


Rezidenca "Kodra e Diellit"
A0/1 Selite
Prane kultit Eleonore