"SK94" Sh.p.k. ofron trajnimin Legjislacion fiskal i perditesuar 2018.

Ligji Nr.8438, date 28.12.1998 "Pėr tatimin mbi te ardhurat", i ndryshuar.


Objekti I ligjit, tatimi mbi te ardhurat personale, tatimi mbi shoqerite, tatimi ne burim shkallet e tatimit. Shpenzime e zbritshme dhe te pazbritshme. Marreveshjet per shmangien e tatimit te dyfishte. Pėrgjegjėsitė dhe pėrfitimet, roli i agjentit.


Ligji Nr.9920 date 19.05.2008 "Per procedurat tatimore" i ndryshuar. Perditesimi i ligjit per taksat vendore.

Procedurat per administrimin e te gjitha llojeve te detyrimeve tatimore. Detyrimi per regjistrimin, perditesim te dhenash dhe cregjistrimin e tatimpaguesve. Dokumentacioni i detyrueshem. Komunikimi me tatimpaguesin, dhenia e informacionit, afatet, penalitetet, e drejta e korrigjimit tė deklaratave tatimore. Denimet administrative, penale, procedura e nxjerrjes sė njoftimit tė vlerėsimit tatimor, kundėrshtimit tė rezultateve tė raportit tė kontrollit tatimor dhe ankimimit.

Ligji Nr.92/2014 "Per tatimin mbi vlerėn e shtuar ".


Objekti dhe fusha e zbatimit, personat e tatueshėm, operacionet e tatueshme, furnizimet e perjashtuara, tvsh e pagueshme, kreditimi, rimbursimi, shkallet e tatimit mbi vleren e shtuar.

Pergjigje interaktive nga eksperte me eksperience per pyetje dhe ceshtje nga aktivitetit i biznesit tuaj.

Per detaje jeni te mirepritur te na kontaktoni:email: info@sk94.al
Tel. : 04242969
Cel. : 0692074495