"SK94" Sh.p.k. ne qender, te Tiranes, ofron kurse per Ligjet tatimore me focus Biznesin, programin financiar Alpha.


Ne kushte zyre komode, dokumentacion real. Profesioniste me eksperience ju mirepresin.
Kurset zhvillohen ne grupe te vogla maksimumi 4 persona.
Ofrohen dhe individuale te dedikuara sipas kerkeses.
http://www.sk94.al/sq/,

I Programi financiar Alpha 12 ore
II Deklarimet e detyrueshme 2 ore
III Ligje tatim taksa me focus biznesin e vogel 4ore
1 Dokumentacioni
2 Fatura tatimore , deftesa tatimore, cuponi i kases etj.
3 Libėr shitje
4 Libėr blerje
5 Iventari fizik
6 Pasqyrat financiare vjetore

Per detaje jeni te mirepritur te na kontaktoni:


email: info@sk94.al
Tel. : 04242969
Cel. : 0692074495