"SK94" Sh.p.k. ne qender, te Tiranes, ofron kurse per Ligjet tatimore me focus Biznesin, programin financiar Alpha.


Ne kushte zyre komode, dokumentacion real, kompani me aktivitete te ndryshme.
Profesioniste me eksperience ju mirepresin.
Kurset zhvillohen ne grupe te vogla maksimumi 4 persona.
Ofrohen dhe individuale te dedikuara sipas kerkeses.
http://www.sk94.al/sq/,

I Programi financiar Alpha 12 ore
II Deklarimet e detyrueshme 2 ore
III Ligje tatim taksa me focus biznesin e vogel 4ore
1 Dokumentacioni
2 Fatura tatimore , deftesa tatimore, cuponi i kases etj.
3 Libėr shitje
4 Libėr blerje
5 Iventari fizik
6 Pasqyrat financiare vjetore

Per detaje jeni te mirepritur te na kontaktoni:


email: info@sk94.al
Tel. : 04242969
Cel. : 0692074495