Ne kuader te zgjerimit te kompanise, dhe nevojes per staf shtese, ALUFLOR eshte i interesuar te punėsojė Arkitekt/e qė tė plotėsojė kriteret e mėposhtme:

Edukimi, Kualifikimet dhe Eksperiencat e kerkuara:

- Te kete perfunduar arsimin e larte per Arkitekture
- Te kete mbi 5 vjet ekseprience pune.
- Njohje shume e mire e gjuhes angleze .
- Aftesi shume te mira komunikimi .
- Aftesi per te punuar ne grup .

Duhet t'i permbahet ketyre rregullave:

-Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes-
Te kete njohuri shume te mira te Autocad, Tekla etj-
Te kete njohuri dhe eksperience me fasadat-
Te jete i komunikueshem me koleget dhe i gatshem ne cdo kohe te jape ndihmen e tij per nevojat e kompanise-
Te karakterizohet nga ndershmeria,integriteti dhe korrektesia
-Te kete aftesi organizative, creative dhe te ndihmoje ne dhenien e ideve te reja.
-Te eci me te njejtin hap me qellimet dhe synimet e kompanise
-Te ruaje konfidencialitetin-Aplikimi me foto eshte i detyrueshem
Te interesuarit te dergojne CV duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne ne adresen e email-it: recruit@aluflor.com

Adresa: Rr. "Xhanfize Keko", Porcelan, Tirane.