Ofroj perkthime Rusisht-Shqip/Shqip-Rusisht per materiale te fushave te ndryshme. Perkthimet behen nga person i specializuar dhe me eksperience.

Perkthime pragmatike:Materiale: ekonomike,juridike,ēertifikata, etj.

Perkthime letrare:filma,dokumentare,seriale.


e-mail: blta_05@yahoo.com