UNIVERSITETI VITRINA

UNIVERSITETI VITRINA hap dyert per vitin e ri akademik 2008-2009 dhe kerkon te punesoje profesore, pedagoge, dhe asistente pedagoge per lendet ekonomike, juridike, per lendet e shkencave sociale dhe shkencave elektronike. Te gjithe te interesuarit te paraqesin listen e dokumentave te poshteshenuara.

  • CV personale tuajen
  • Fotokopje diplome dhe liste notash te noterizuar
  • Nje fotokopje pasaporte ose certifikate personale
  • Raportin Mjeko-Ligjor
  • 4 Fotografi
Te gjithe te interesuarit duhet te paraqiten prane zyres se infoPoint per dorezimin e dokumentacionit ne adresen;
Rruga e Durresit, perballe me gjimnazin "Qemal Stafa", Tirane.

Tel. : 04 237 558

Cel. : 0692159581