PER TE GJITHE ATA QE DUAN TE MARRIN MINIMALISHT NIVELIN "6" NE TE KATER FAZAT E "IELTS"...

TANI MUND TE ARRIHET ME NJE PROGRAM TE RI 7 MUJOR.

BRENDA 7 MUAJVE DO TE MERRNI NJE FJALOR SHUME TE PASUR KU GJITHĒKA ESHTE E PERKTHYER NE SHQIP (GRAMATIKA/DIALOGJE). NE KETE PROGRAM PERFSHIHEN 3 FAZA: E FOLURA, DEGJIMI DHE ANALIZIMI I STRUKTURES SE FJALISE DERI NE DETAJE. DUHET VETEM TE KENI NJOHURI MESATARE OSE NEN-MESATARE PER TE VAZHDUAR KETE PROGRAM 7 MUJOR.
PROGRAMI ESHTE I NDERTUAR NE FORME TE TILLE QE JU LE NE KONTAKT ME ANGLISHTEN GJATE GJITHE KOHES.

PER ATA QE DUAN NJE NIVEL 7 OSE 8 NE PROVIMIN E "IELTS" KURSI ZGJAT 1 OSE 2 MUAJ ME TEPER.Metoda qe ndiqet eshte vene ne praktike qe prej shtatorit te vitit 2010 (niveli 1, 2 dhe 3 dhe qe prej vitit 2006, niveli 4) me rezultate absolute pothuajse 100%. Gjithēka eshte e perkthyer ne shqip dhe per ēdo fjali te dhene jepet shpjegimi gramatikor i ndertimit te saj.


Kurse individuale, tre here ne jave: 10.000 leke ne muaj

Shmebull nga metoda qe ndiqet per kurset:


Shembull nga niveli 1 https://www.youtube.com/watch?v=Td2cUJghpfU
Shembull nga niveli 3 https://www.youtube.com/watch?v=5k6RZTtS9AM&t=8s
Shembull nga niveli 4 (Gjuha zyrtare)
https://www.youtube.com/watch?v=zSOqKIqmVBs
Shembull nga materialet shtese
https://www.youtube.com/watch?v=CP5VCN6vrzs&t=9s
Shembull nga rregullat e shqiptimit https://www.youtube.com/watch?v=vyMceSP1fQs&t=9s


Gjithsej jane 4 nivele, ku niveli i fundit eshte gjuha zyrtare.

Niveli 1


Brenda 30 faqeve te para mbyllet ndertimi i fjalive pohore, pyetese, mohore dhe pyetese-mohore njekohesisht. Menjehere pas tyre fillojne dialogjet. Ēdo dialog eshte i perkthyer ne shqip dhe ka shpjegim gramatikor serish te dhene ne shqip. Ne total niveli 1 ka 62 dialogje te marra nga jeta e perditshme.
Ne fund te nivelit 1 behet perseritje vetem me goje ne rreth 60 situata te jetes se perditshme. Edhe per ata nxenes qe nuk kane bere kurs me pare, ne fund te nivelit 1 do jene ne gjendje te komunikojne ne anglisht ne situatat me te zakonshme te jetes se perditshme sigurisht me fjalor disi te kufizuar.
Per nxenesit qe kane bere anglisht me pare, niveli 1 zgjat vetem 1 jave ose mund te anashkalohet totalisht. Per ata nxenes qe nuk kane bere anglisht me pare, ky nivel zgjat nga 2-3 muaj.


Niveli 2

E njejta procedure ndiqet edhe ne nivelin 2. Ne total jane 47 dialogje. Ne ndryshim nga niveli 1 ne kete nivel nxenesit sjellin nje bisede te jetes se perditshme ne anglisht ne ēdo ore mesimi. Fjalori behet shume me i pasur dhe gjithashtu trajtohen edhe pjese te reja gramatikore.
Per nxenesit qe kane bere anglisht me pare, niveli 2 zgjat rreth 1 muaj e gjysme. Per ata nxenes qe nuk kane bere anglisht me pare, ky nivel zgjat nga 3-4 muaj.

Niveli 3

Ne nivelin 3 mbyllet pothuajse e gjithe gramatika e kesaj metode. Numri i dialogjeve; 42. Fjalori pasurohet shume me teper. Bisedat e jetes se perditshme jane serish pjese e ketij niveli por gjithashtu edhe ushtrime per degjimin. Ne fund te ketij niveli nxenesit jane ne gjendje te flasin rrjedhshem dhe ēfare eshte me e rendesishme, natyrshem gjuhen angleze.

Per nxenesit qe kane bere anglisht me pare, niveli 3 zgjat rreth 1 muaj e gjysme. Per ata nxenes qe nuk kane bere anglisht me pare, ky nivel zgjat jo me shume se 3 muaj.

Niveli 4 (Gjuha Zyrtare) (Opsionale) (Por e detyrueshme per ata qe duan te japin provimin e "IELTS" apo "TOEFL".)

Niveli 4 eshte gjuha zyrtare angleze. Materialet jane pothuajse teresisht te BBC-se. Procedura eshte e njejte si ne nivelet e tjere pervec faktit qe dialogjet ne kete nivel zevendesohen nga raportet.
Per ēfaredolloj nxenesi ky nivel nuk zgjat me pak se 4 muaj.


Testimi nuk behet me shkrim por vetem me goje, ne anglisht.


Per me shume informacion mund te telefononi ne numrin: 0694488777 ose ne e-mail: spiceenglish@yahoo.com


Ofrohen edhe kurse ne skype. Adresa ne skype: spiceenglish