PER TE GJITHE ATA QE DUAN TE MARRIN MINIMALISHT NIVELIN "6" NE TE KATER FAZAT E "IELTS" mund te beni kurs me autorin e metodes!

TANI MUND TE ARRIHET ME NJE PROGRAM TE RI 7 MUJOR.

BRENDA 7 MUAJVE DO TE MERRNI NJE FJALOR SHUME TE PASUR KU GJITHĒKA ESHTE E PERKTHYER NE SHQIP (GRAMATIKA/DIALOGJE). NE KETE PROGRAM PERFSHIHEN 3 FAZA: E FOLURA, DEGJIMI DHE ANALIZIMI I STRUKTURES SE FJALISE DERI NE DETAJE. DUHET VETEM TE KENI NJOHURI MESATARE OSE NEN-MESATARE PER TE VAZHDUAR KETE PROGRAM 7 MUJOR.
PROGRAMI ESHTE I NDERTUAR NE FORME TE TILLE QE JU LE NE KONTAKT ME ANGLISHTEN GJATE GJITHE KOHES.

PER ATA QE DUAN NJE NIVEL 7 OSE 8 NE PROVIMIN E "IELTS" KURSI ZGJAT 1 OSE 2 MUAJ ME TEPER.Metoda qe ndiqet eshte vene ne praktike qe prej shtatorit te vitit 2010 (niveli 1, 2 dhe 3 dhe qe prej vitit 2006, niveli 4) me rezultate absolute pothuajse 100%. Gjithēka eshte e perkthyer ne shqip dhe per ēdo fjali te dhene jepet shpjegimi gramatikor i ndertimit te saj.


Per te pare sesi funksionon mesimdhenia me metoden SPICE ENGLISH, mund te shihni linqet me poshte per secilin nivel:Linku per nivelin 1: https://www.youtube.com/watch?v=oojI...EICY2KPiw2HQyI

Linku per niveli 2: https://www.youtube.com/watch?v=bwrS...aHh6TLRLjfb1wQ

Linku per nivelin 3: https://www.youtube.com/watch?v=R8RV...5F6WyWMeL3uNkI

Linku per nivelin 4: https://www.youtube.com/watch?v=MR9p...jblGpWimQ1ta8n

Linku per perdorimin e nje fjalori kyē: https://www.youtube.com/watch?v=A6Wp...M&pbjreload=10

Linku i dialogeve: https://www.youtube.com/watch?v=DtdI...dMwyWEVsvHywld

Linku i shqiptimit: https://www.youtube.com/watch?v=s_N5...8uw2uulfTrmAKb

Kurse individuale, tre here ne jave: 10.000 leke ne muajTestimi nuk behet me shkrim por vetem me goje, ne anglisht.


Per me shume informacion mund te telefononi ne numrin: 0694488777 ose ne e-mail: spiceenglish@yahoo.com


Ofrohen edhe kurse ne skype. Adresa ne skype: spiceenglish