Kliko

 1. Standart 5. INFO-Zgjidhni Laptopin e duhur me procesoret e duhur - INFO-> Zgjedh me mire, kush di me shume !

  Laptopet me procesore intel te Serive i3 i5 dhe i7 jane te ndare sipas vitit te prodhimit ne 5 Gjenerata. Seicila Gjenerate ka avancime te medha ne performancen e laptopit e sidomos persa i perket procesimeve grafike.

  Ju duhet nje laptop me procesor i3 ose i5 ose i7. Numri nuk do te thote shume nqs nuk kujdeseni te zgjidhni dhe Gjeneraten te cilen mund ta identifikoni nga numri i procesorit. Ky numer identifikues mund ta shihni direkt ne BIOS ose ne Windows tek Device Manager.
  Gjenerata e pare identifikohet me tri numra dhe germa.
  Gjenerata e dyte me kater numra ku i pari fillon me numrin 2
  Gjenerata e trete me kater numra ku i pari fillon me numrin 3
  Gjenerata e katert me kater numra ku i pari fillon me numrin 4
  Gjenerata e peste me kater numra ku i pari fillon me numrin 5
  Gjenerata e gjashte me kater numra ku i pari fillon me numrin 6

  tashme kete vit dhe Gjemerata e 7te procesori identofikohet me 4 numra ku nr i pare eshte 7

  ZGJEDH ME MIRE KUSH DI ME SHUME !

  Hidhini nje sy videos se sa ndryshime ka nga njera gjenerate ne tjetren !

  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: intel.jpg
S: 1888
Madhesia: 13.2 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: gen 1.jpg
S: 974
Madhesia: 40.8 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: gen1.jpg
S: 985
Madhesia: 40.3 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: gen2.jpg
S: 907
Madhesia: 37.3 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: 3d gen.jpg
S: 977
Madhesia: 25.1 KB  

  Faqja ne web: www.usalaptopshop.com
  Dyqani Tirane USA LAPTOP SHOP : Tel: 04 22 37037; Cel 069-204-01-41
  Rr.Siri Kodra -perbri shkolles Siri Kodra;ose perballe HOTEL Alpin
  ...........................................
  Primary : usalaptopshop@gmail.com