STUDIO LIGJORE

· Ofrojme avokat per ēeshtje penale, duke filluar qe ne fazen e hetimeve paraprake, masa sigurimi dhe deri ne fund te proēesit gjyqesor penal.

·
Ofrojme avokat per ēeshtje civilete te gjitha llojeve.· Ofrojme avokat per ēeshtjeqe kane te bejne me aksidente automobilistike me pasoje deme te ndryshme (perfshire edhe deme me pasoje vdekjen nga aksidentet automobilistike), si ne Shqiperi po ashtu edhe ne Itali, me qellim vleresimin maksimal te demeve te pesuara, tek kompanite e sigurimit shqiptare dhe ato te huaja.

· Ofrojme konsulence juridike per persona fizike dhe juridike.

· Ofrojme avokat per ēeshtje familjare, · Nese keni ēeshtje te cilat e kane te nevojshme perfaqesimin me avokat, apo keni probleme probleme per te cilat mendoni se me pare duhet te keshilloheni me avokat, apo prbleme te cilat mendoni qe duhet te zgjidhen ne rruge gjyqesore, Jeni te lutur te telefononi ne numrat e meposhtem ose te na shkruani e-mail duke na parashtruar problemin tuaj!

Ju do te merrni konsulence te detajuar dhe te shpejte ne lidhje me rastin e parashtruar.

Per ēdo informacion... mund te na kontaktoni ose te na shkruani ne numrat e meposhtem (edhe Viber ose Whats’upp) ose te na shkruani tek adresa e e-mailit.

Ju falenderojme paraprakisht!
E-mail:
info@studioligjoreprendi.comwww.studioligjoreprendi.com

Cel:
+355 068 2051219
Cel:
+355 069 7284340

Adresa: Tek 21 - Dhjetori, rruga “Frederik Shiroka”, Tirane.