"TOTO'S CAFFE", Kompani Shqiptare e cila merret me perpunimin dhe shitjen e kafes expres prej 10 vjetesh,
kerkon TREGETAR EKSKLUZIV, per rrethet:
1- TIRANE
2-ELBASAN-POGRADEC -KORCE
3-DURRES-KAVAJE
4-LUSHNJE-BERAT
5-FIER-VLORE
6-BURREL-DIBER
7-SHKODER-LEZHE
8-FUSHKRUJE-KRUJE-LAC
te cilet te plotesojne keto kritere:
-Te kene aftesi shitese dhe manaxhuese
-Te disponojne nje kapital fillestar per blerjen e expreseve.
-Te njohin mire tregun ne zonen e tyre dhe te jene te afte per zgjerimin e klienteles vazhdimisht.
-Te kene makine per shperndarjen e kafese.
-Te jene te besueshem dhe te komunikueshem.

TOTOS CAFFE OFRON:
1-1-Kafe expres -TOTOS CAFFE <CREMA BAR> 1kg
2-Kafe expres -TOTOS CAFFE <ESPRESSO BAR> 1kg
3-Kafe expres-TOTOS CAFFE <CLASIC> 1 kg
4-Kafe espres-TOTOS CAFFE <PROFESIONAL> 1 kg
5-Kafe expres ME BUSTINA per restorante ,bare,zyra,etj.
-Te gjitha llojet e kafes kane cmime teper konkurues ne treg
-Ofrojme kafe expres me cilesi shume te mire dhe me nje norme te larte fitimi per te patur mundesi cdo tregtar qe te fitoje dhe investoje ne tregun e tij

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email-it: totos.alb@gmail.com
dhe per me teper informacion kontaktoni ne nr. e cel; 068 20 41 009