"TOTO'S CAFFE", Kompani Italo-Shqiptare e cila merret me perpunimin dhe shitjen e kafes expres prej 10 vjetesh,
kerkon TREGETAR EKSKLUZIV, per rrethet:
- SHKODER
-DURRES
-LUSHNJE
-BERAT
-FIER
-VLORE
-SARANDE
te cilet te plotesojne keto kritere:
-Te kene njohuri teknike mbi expreset e kafese
-Te kene aftesi shitese dhe manaxhuese
-Te disponojne nje kapital fillestar per blerjen e expreseve.
-Te njohin mire tregun ne zonen e tyre dhe te jene te afte per zgjerimin e klienteles vazhdimisht
-Te kene makine per shperndarjen e kafese
-Te jene te besueshem dhe te komunikueshe

TOTOS CAFFE OFRON:


1-Kafe expres -TOTOS CAFFE <ESPRESSO BAR> 1kg
2-Kafe expres-TOTOS CAFFE <CLASIC> 1 kg
3-Kafe espres-TOTOS CAFFE <PROFESIONAL> 1 kg
4-Kafe expres ME BUSTINA per restorante ,bare,zyra,etj.
-Te gjitha llojet e kafes kane cmime teper konkurues ne treg
-Ofrojme kafe expres me cilesi shume te mire dhe me nje norme te larte fitimi per te patur mundesi cdo tregtar qe te fitoje dhe investoje ne tregun e tij

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email-it: totos.alb@gmail.com
dhe per me teper informacion kontaktoni ne nr. e cel; 068 20 41 009