"TOTO'S CAFFE", Kompani Italo-Shqiptare me qender ne Tirane qe merret me perpunimin dhe shitjen e kafes expres prej 10 vjetesh,
kerkon TREGETAR , per shitjen e kafes TOTO'S me bustina ne rrethet:
[LIST]
-TIRANE
-DURRES
-SHKODER
-LEZHE
-LAC
-LUSHNJE
-BERAT
-POGRADEC
-KORCE
-BURREL
-PESHKOPI
-FIER
-VLORE
-TEPELENE
-SARANDE
-GJIROKASTER
te cilet te plotesojne keto kritere:
-Te kene nje kapital fillestar 200.000 leke te reja per ta lene garanci prane companise totos cafe per te marre 10 exprese kafeje qe te fillojne aktivitetin.
- te kene makine personale, tip veture.

SHENIM:TREGTARI NUK PAGUHET ME RROGE POR NXJERR VET FITIMIN NGA SHITJA E PRODUKTEVE.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email-it: totos.alb@gmail.com
dhe per me teper informacion kontaktoni ne nr. e cel; 068 20 41 009