kliko
+ publiko njoftimin/oferten!

 1. Standart Tirane, ARKITEKTURE formim profesional


  , Per Ju te rinj !!!!! qe aspironi te studioni per ARKITEKTURE , URBANISTIKE, DESIGN INTERIOR si dhe studente qe deshironi te thelloni performancen tuaj perpara dhe gjate studimeve prane universitetit te arkitektures dhe urbanistikes,, VENDOSNI TANI,,,,,,, ofrohet kurs TRAJNIMI per lendet: Vizatim i lire (ne studio), vizatim grafike exterier dhe interier, teknikat e akuarelit, kompozim etj,. Mesimi zhvillohet ne grup, dy ore ne jave, me kushte optimale dhe me kompetence profesionale. Pagese 2000 lek/muaj. Vend-ndodhja perballe "Tajvanit". Per informacion te metejshem lutemi te na kontaktoni ne nr. tel. 0692822312,
  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: foto 1.jpg
S: 291
Madhesia: 33.7 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: foto 2.jpg
S: 283
Madhesia: 38.3 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: 11.jpg
S: 800
Madhesia: 46.8 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: rrgrgr.jpg
S: 792
Madhesia: 68.2 KB