+ publiko njoftimin/oferten!

 1. Standart Tirane, ARKITEKTURE formim profesional

  Per Ju te rinj qe aspironi studimet per ARKITEKTURE E URBANISTIKE si dhe studente qe deshironi te thelloni performancen tuaj perpara dhe gjate studimeve prane universitetit te arkitektures dhe urbanistikes,, VENDOSNI TANI,,,,,,, ofrohet kurs TRAJNIMI per lendet: Vizatim i lire (ne studio), vizatim grafike exterier dhe interier, teknikat e akuarelit, kompozim etj,. Mesimi zhvillohet ne grup me kushte optimale dhe me kompetence. Pagese mujore 2000 lek. Vend-ndodhja perballe "Tajvanit". Per informacion te metejshem lutemi te na kontaktoni ne nr. tel. 0692822312,
  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: foto 1.jpg
S: 86
Madhesia: 33.7 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: foto 2.jpg
S: 79
Madhesia: 38.3 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: 11.jpg
S: 605
Madhesia: 46.8 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: rrgrgr.jpg
S: 592
Madhesia: 68.2 KB