OFROJME AKSESORE ELEKTRONIKEkrane laptopesh te madhesive te ndryshme me cmime konkuruese ne treg!
DHE MEMORIE RAM
512MB DDR1 = 1500 L
1 GB DDR1 = 2500 L
1 GB DDR2 =1000 L
2 GB DDR2 = 1500 L
2 GB DDR3 = 1500 L
4 GB DDR3 = 2700 L
8 GB DDR3 = 4500 L
8GB DDR3 = 7000 L LAPTOP