Ofrojme kurse kime/pergatitje per maturen shteterore dhe studente me pedagoge te universitetit te Tiranes.
Per me shume informacion mund te na kontaktoni ne
sekretaria@qendraoptima.com
albperkthime@gmail.com
Nr. telefoni 0695610926