Salle interneti, 7 Kompjutera Siemens me garanci 5 muaj, tavolina per 10 vende kompjuterash,karrike 8 cope,1 printer,dhe te gjitha te tjerat te kompletuar,i shes per arsye personale

Tel. : 0695663766

Cel. : 0695663766