Studio Ligjore "PRENDI"


Ofrojme avokat per ēeshtje penale, duke filluar qe ne fazen e hetimeve paraprake, masa sigurimi dhe deri ne fund te procesit gjyqesor penal, si dhe ceshtje civile te te gjitha llojeve.

Ofrojme avokat duke ju perfaqesuar ne te gjitha ēeshtjet qe kane te bejne me aksidentet automobilistike me pasoje deme te ndryshme (perfshire edhe deme me pasoje vdekjen nga aksidentet automobilistike), si ne Shqiperi po ashtu edhe ne Itali, me qellim vleresimin maksimal te demeve te pesuara, tek kompanite e sigurimit shqiptare dhe ato te huaja.
Konsulence juridike per persona fizike dhe juridike.

Nese keni ēeshtje te cilat e kane te nevojshem perfaqesimin me avokat, apo probleme te cilat mendoni qe duhet te zgjidhen ne rruge gjyqesore, si dhe mendoni qe me pare duhet te keshilloheni me nje avokat, Jeni te ftuar te telefononi ose te na dergoni problemet Tuaja ne adresen e e-mailit.

Ju do te merrni konsulence te detajuar Juridike ne lidhje me rastin Tuaj.

Per ēdo informacion mund te na kontaktoni ne numrat e meposhtem, ose te na shkruani tek kontaktet si me poshte.


Cel: +355 068 2051219
+355 069 7284340

www.studioligjoreprendi.com
E-mail: info@studioligjoreprendi.com

Adresa: Tek 21 - Dhjetori, Tirane.