Kliko

 1. Standart Shesim Zgara inoksi dhe xingate me hell dhe pa hell te dimensioneve te ndryshme per pjekje mishi etj

  www.myshop.al
  Shesim dhe prodhojme zgara pjekjeje per te gjitha llojet e mishit si qengji, pule, peshku etj.Zgarat jane te nje punimi shume cilesore ku pjeset dhe aksesoret kryesore jane prodhim Greke.


  "Ju mirepresim ne dyqanet tona".

  Adresa : "Unaza e re 50 metra nga nga rrethrrotullimi i Shqiponjes ,ish dogana Tirane."

  Cel. : 0683704856
  Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Photo0591.jpg
S: 3884
Madhesia: 33.2 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Photo0583.jpg
S: 2935
Madhesia: 52.9 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Photo0581.jpg
S: 2667
Madhesia: 53.6 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Photo0605.jpg
S: 2649
Madhesia: 45.0 KB   Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Photo0586.jpg
S: 2599
Madhesia: 51.7 KB  


  Rruga Teodor Keko, Unaza e re,
  100 metra nga rrethrotullimi i doganės , Sheshi Shqiponja

  specialisti pėr Laptop:
  Nardi
  : 0673434532 , 0685215075
  ----------------------------------------
  specialisti pėr elektro-shtepiake:
  Niku
  : 0694712337 , 0683704856

  www.myshop.al