JEMI NJE FIRME QE KEMI MBYLLUR AKTIVITETIN,DHE KEMI MALLRA STOK SI;
SISTEME ALARMI ME CENTRALINA,ME 6/12/18 KANALE
SIRENA TE JASHME,SENSOR ME INFRA TE KUQE,
SENSOR ME DRIDHJE
SENSOR AKUSTIK DHE SIZMIK ME VALE
KAMERA BARDHE E ZI
OBJEKTIVE 8 MM
MONITORE 9'/12'/14'
DHE SHUM MATERIALE TE TJERA...MALLI ESHTE SHUM CILESORE I TERI I FIRMES ....ARITECH...PER INORMACION TE METEJSHEM NA CONTAKTONI OSE NA LINI NJE IMAIL,DHE NE JU DERGOJM LISTEN E TERE MATERIALEVE QE DISPONOJM...NR 0697438128

Cel. : 0682056761/0674932620