kliko
+ publiko njoftimin/oferten!

  1. Standart Tirane, Shes Vu Solo2 SE me Dy Tunera Satelitor, Linux, Procesor 1300 MHz 23.000 Leke

    Aparat i Shkelqyer, Klone i Vu Solo2, me te njejtat parametra, nje nga Aparatet me te mira sot ne Bote, por me disa ndryshime dhe permiresime.Punon me Enigma 2 si Dreambox, Vu+, dhe kryen te njejtat Funksjone.Ky aparat ka dy tunera, mund te lidhet me dy Satelite te ndryshem, dhe te punoje ne menyre te pavarur me te dy tunerat, mund te shikoni nje kanal dhe te rregjistroni nje tjeter.I ri ne Kuti me te gjithe Aksesoret qe jep Fabrika.Ja vlen 1000% per Cmimin qe ka.Faleminderit.Riparoj Aparate Satelitore te te gjitha LLojeve.Te dhenat me poshte ne Anglisht:1 powerful 1.3GHz Dual Core CPU2 Twin DVB-S2 Tuners.3 Dolby Digital plus & DTS supported.4 2x Smartcard Reader(Xcrypt)5 1x Common interface6 Dual MPEG2 /H.264 Hardware Decoding7 DNR(Digital Noise Reduction)9 256MB Flash /1GB DDR3 DRAM10 Gigabit Ethernet11 3x USB 2.012 SATA3 2.5” HDD supported.13 RS23214 HDMI15 Composite Video16 1xSCART17 SPDIF for digital bit stream out( optical)18 Power Adaptor19 Automatic temperature sensor based FAN speed control system.20 Linux Operating system21 Media Player22 Downloadable plug-ins supported23 EPG supported24 Automatic & Manual service Scan supported25 Multiple LNB control (DiSEqC) supported26 skin change supportedHbb-tv: Hbb-TV supported1300 MHz CPU BCM7356 dual core256MB Flash / 1GB DDR3 DRAMOption to fit Internal SATA HDD 2.5″Dual Card readersGigaBit EthernetHDMI 1.4Dolby Digital Plus & DTS 2.0 supportedDual MPEG2/H.264 Hardware Decoding (HD PiP possible)On-the-fly transcoding of content into a variety of formats1300 MHz CPU BCM7356 dual core256MB Flash / 1GB DDR3 DRAMOption to fit Internal SATA HDD 2.5″Dual Card readersGigaBit EthernetHDMI 1.4Dolby Digital Plus & DTS 2.0 supportedDual MPEG2/H.264 Hardware Decoding (HD PiP possible)On-the-fly transcoding of content into a variety of formats Emaili im eshte: agroni5000@hotmail.comCel. : 0672534432
    klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri:  Mini-vu-solo-2-se-twin-tuner-decoder-dvb-s2-tuner-STB-vu-solo2-se-hd.jpg
S: 2303
Madhesia:  16.5 KB